fbpx

Dacă nu lucrați ca organizator de evenimente, probabil că nunta dumneavoastră va fi cea mai mare petrecere pe care o veți planifica vreodată. Ea presupune un proces foarte solicitant. Indiferent dacă până la marea zi mai aveți un an sau câteva luni de pregătire, provocarea este la fel de mare. De aceea, v-am pregătit în continuare un plan de organizare nuntă pas cu pas care să vă ușureze misiunea și să vă ajute în luarea celor mai bune decizii.

Ce presupune un plan de organizare nuntă pas cu pas?

#1 Stabilirea bugetului

Primul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere în ceea ce privește nunta dumneavoastră este bugetul. În funcție de el veți hotărî mai departe care vă sunt prioritățile. Acest pas este important pentru a păstra lucrurile cât mai simple pe toată perioada procesului de organizare. Doar nu vă doriți să găsiți locul ideal pentru desfășurarea ceremoniei și să aflați apoi că nu vă mai rămân nici măcar pentru invitații dacă-l închiriați.

#2 Căutarea surselor de inspirație

Nunta este un eveniment la care probabil ați visat dintotdeauna. Dar nu vă lăsați purtat de val făcând întocmai cum vă dictează inima. Deși este dreptul dumneavoastră să faceți totul așa cum vă doriți, consultați și reviste de specialitate, sau conturi de Pinterest și Instagram de unde să vă luați doza de inspirație. Astfel vă asigurați că nu vor apărea niciun fel de regrete legate de organizare mai târziu.

#3 Selectarea invitaților

Gândiți-vă de două ori înainte se invitați pe cineva la nunta dumneavoastră. De asemenea, analizați bine numărul de persoane. Este o  diferență ca de la cer la pământ între organizarea unei nunți cu 100 de invitați și una cu 500.  În plus, există persoane care nu ratează nicio ocazie de a participa la vreo nuntă; În timp ce altele o fac doar din obligație. De aceea, faceți în așa fel încât să țineți cont și de sentimentele musafirilor.

#4 Alegerea datei

Referitor la dată, cea mai importantă este bineînțeles, disponibilitatea dumneavoastră. Stabiliți anotimpul în care doriți să aibă loc evenimentul; Eliminați datele nefavorabile de peste an; Cădeți de acord cu partenerul și apoi îndreptați-vă atenția și către celelalte detalii. Dacă există persoane pe care vi le doriți cu orice preț la nuntă, atunci țineți cont și de disponibilitatea lor. Pe de altă parte, luați în calcul și posibilitatea ca locația dorită să nu fie liberă exact în ziua dorită de dumneavoastră. Și atunci, găsiți din timp câteva variante la fel de convenabile.

#5 Colaborarea cu un wedding planner

După ce ați așternut pe hârtie toate detaliile de mai sus, sfatul nostru este să contactați un wedding planner cu experiență, o persoană sau o echipă pe care să puteți conta și cu care să aveți siguranța unui eveniment strălucit. Noi, cei de la We Do WOW Events, vă putem fi de folos cu tot ceea ce înseamnă organizare nuntă pas cu pas. Dacă lucrurile enumerate până acum cad oarecum în responsabilitatea dumneavoastră, în legătură cu etapele următoare, ca de exemplu alegerea locației, gestionarea contractelor cu furnizorii și chiar prevenirea eventualelor “accidente” puteți uita de griji deoarece noi ne putem ocupa în totalitate de ele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *