fbpx

Planificarea unei nunți este o muncă solicitantă. Dar în acealași timp implică și momente distractive și un car de creativitate și pasiune. Iar ca să vă demonstrăm acest lucru, am întocmit o listă cu tot ceea ce înseamnă organizarea nunții de la A la Z și lucrurile de care trebuie să țineți cont pentru ca totul să iasă perfect.

Organizarea nunții de la A la Z luată punct cu punct

A – Atmosferă

Atmosfera nu apare din senin. Ea se creează pas cu pas și de aceea este important să vizualizăm de la început rezultatul final.

B – Buget

Nu doar pentru că începe cu una din primele litere ale alfabetului, ci și pentru că este un lucru de care toți mirii trebuie să țină cont pentru o nuntă ca în povești, bugetul este un element foarte important!

C – Concept

Conceptul este punctul de pornire pentru origanizarea oricărui eveniment reușit. Fără el este complicat să creezi ceva desăvârșit.

D – DJ

Un DJ bun face diferența între o nuntă oarecare și una remarcabilă.

E – Echilibru

Nunta depinde de un echilibru fragil. Hai să-l protejăm!

F – Flori

Muzica este sufletul petrecerii, iar florile înfățișarea ei. Asigurați-vă că aveți grijă de ambele!

G – Gestionare

Aici ne referim la relația cu furnizorii. Sunteți gata să începeți colaborarea cu toți?

H – Happy-End

Nunta nu este doar un început, ci și un sfârșit: cel al vieții de celibatar, care trebuie să ne asigurăm că se încheie cu bine.

I – Invitații

Cu atâtea pe cap probabil ați uitat deja de ele, dar și ele sunt un aspect esențial al nunții.

J – Joc

Nunțile nu sunt niciodată doar pentru miri, ci și pentru invitați cărora trebuie să li se pregătească un joc pe cinste ca să se simtă bine.

K – Karma

Se spune că nunta este oglinda viitoarei vieți de familie. De aceea este bine s-o planificăm cum trebuie, ca să ne atragem Karma de partea noastră.

L – Locație

Doi miri care se iubesc se pot căsători oriunde și avea parte de o nuntă fericită. Dar când există variante de ce să nu profităm de ele?

M – Meniu

E greu să mulțumești chiar toate gurile de la o nuntă. Dar cel puțin, cu meniul potrivit, poți să le impresionezi pe majoritatea.

N – Naturalețe

Aici este vorba de fluiditatea cu care se desfășoară totul.

O – Open bar

Este important ca invitații să aibă o oarecare libertate de alegere când vine vorba de consumația lor. Astfel, chiar dacă optați pentru un meniu fix, măcar băuturile le puteți lăsa la latitudinea lor.

P – Planificare

Organizare sau planificare înseamnă același lucru. Dar motivul pentru care am inclus acest cuvânt în lista noastră este acela de a-i sublinia încă o dată importanța.

Q – Queen

În ziua nunții, orice femeie se transformă dintr-o prințesă într-o regină. Iar pentru o metamorfoză uluitoare, pregătirile sunt esențiale!

R – Riscuri

Cu siguranță nu mulți organizatori de nunți ar include un așa cuvânt într-o listă legată de organizare. Dar din punctul nostru de vedere, anticiparea riscurilor și prevenirea lor face diferența dintre amatori și profesioniști.

S – Servicii

Dacă planificarea unei nunți s-ar rezuma doar la rezervarea unui restaurant, meseria de organizator nu ar mai exista. Dar în realitate, nunta presupune contractarea unui număr mare de servicii, de la diferiți furnizori.

T – Tortul mirilor

Este acea prăjitură din care gustați prea puțin, dar v-o amintiți toată viața.

U – Unicitate

Toți mirii sunt unici și de aceea nici nunțile nu trebuie să fie două la fel.

V – Video

Pozele nu pot să vorbească, dar videoclipurile da și cu siguranță le veți aprecia peste ani când veți dori să vă întoarceți înapoi la momentul nunții.

W – Wedding planner

Aceștia suntem noi, We Do WOW Events, iar dacă vom colabora, puteți uita de tot ce-ați citit mai sus.

Z – Zel

Nimic bun nu se naște în lipsă de pasiune, sau zel, cum îi mai spun unii. De aceea, și rețeta pentru organizarea nunții de la A la Z trebuie obligatoriu să conțină acest ingredient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *