fbpx

Nu ar trebui să existe limite în ceea ce privește organizarea unei nunți. O astfel de ceremonie este în primul rând un motiv de bucurie pentru miri și un mod spectaculos al acestora de a sărbători trecerea la noul stil de viață. De aceea, nimic nu este prea mult în astfel de momente, iar dorințele dumneavoastră ar trebui să fie literă de lege. Însă o nuntă ca în povești este dificil de organizat pe cont propriu. Și de aceea colaborarea cu o firmă organizare nunți este absolut esențială.

Ce poate face o firmă organizare nunți mai bine decât oricine?

Dacă realitatea era ca un film Disney, organizatorii de nunți cu siguranță ar arăta ca niște zâne bune, cu puteri magice infinite, dar cu atât de mult bun simț că s-ar ascunde după cele mai apropiate ceșcuțe, la auzul primei note muzicale, doar ca să nu fure mirilor lumina reflectoarelor. Cu alte cuvinte, organizatorii de nunți sunt niște profesioniști în ceea ce privește organizarea, dar știu să se facă nevăzuți când vine vremea laudelor.

De la găsirea celei mai potrivite locații și până la amenajarea ei astfel încât rezultatul să satisfacă pe deplin cerințele mirilor, o firmă organizare nunți se poate ocupa de  toate etapele planificării. Iar acest lucru este foarte important mai ales în cazul unor pretenții speciale.

Cele mai extravagante idei de nuntă posibile prin colaborarea cu o firmă organizare nunți

Ca să vă faceți o idee în legătură cu ceea ce vă poate oferi un organizator de nunți, am întocmit o listă cu câteva idei adorate de personalitățile de peste hotare care doresc să-și pună pirostriile și de care ați putea profita și dumneavoastră cu ajutorul echipei We Do WOW Events.

#1 Torturi opulente

Dacă bugetul nu reprezintă o problemă, vă putem oferi mii de idei în legătură cu tortul mirilor. De la prăjituri decorate cu o mulțime de macarons și alte dulciuri rafinate și până la bunătăți tapetate cu foiță de aur, putem să vă îndeplinim orice dorință culinară.

#2 Petreceri tematice

Mai nou, nunțile au devenit o ocazie perfectă și pentru organizarea unor petreceri tematice. Există miri care s-au visat dintotdeauna personaje din filmele preferate și profită de nuntă pentru a reproduce un colț din propriul univers imaginar. Iar noi suntem cei care îi ajută ca visele lor să devină realitate.

#3 Aranjamente florale luxuriante

Florile sunt una din specialitățile noastre. Iar dacă ne cereți un aranjament special și noi nu vi-l putem oferi, înseamnă că el nu există!

#4 Invitați celebri

Vă doriți ca la petrecere să participe și celebrități? Dacă v-am spune că acestea nu numai că vor fi prezente, dar vor și cânta pentru dumneavoastră? Spuneți-ne care este trupa pe care v-ați dorit dintotdeauna s-o ascultați într-un concert live și veți putea face acest lucru tocmai la nuta dumneavoastră!

#5 Efecte speciale

Dansul mirilor este un moment fermecat în care puterea zânelor despre care vorbeam mai sus este cel mai ușor de remarcat. Atunci, sub ocrotirea atentă a celor care au planificat întreaga reprezentație are loc magia și ca din senin lumea mirilor se transformă într-o lume de basm cu ajutorul efectelor speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *