Organizare nuntă WOW!

Nunta celebrează unul dintre cele mai importante momente din viața unui om: bucuria de a-și fi întâlnit sufletul-pereche, jumătatea care îi va fi alături, la bine și la greu.

Iar această împlinire merită să fie împărtășită de toți cei dragi și să fie sărbătorită în cele mai bune condiții.

Dar – care sunt aceste condiții? Pentru început, putem să-ți spunem, din experiență, că nunta ideală este exact aceea pe care v-o doriți voi doi!

Păstrează doar emoțiile pozitive și dă-ne voie să te eliberăm de liste, planificări, telefoane, întâlniri, contracte, drumuri și tot ce mai vine la pachet atunci când vorbim despre o organizare de nuntă WOW!

Aranjamente florale și decoruri

Îți putem oferi mult mai mult decât o gamă largă de aranjamentele florale și decoruri pentru nuntă: îți propunem un întreg concept de design floral, în care toate elementele să se integreze armonios.

De asemenea, tot noi ne ocupăm de recuzita și logistica necesare pentru personalizare.

Iar dacă ai îndoieli și încă nu știi ce să alegi, poți vizita și site-ul wedowowflowers.ro.

Vei putea compara mai multe tipuri de buchete, lumânări de nuntă și alte aranjamente florale decorative.

În plus, colegele noastre floriste te pot consilia în legătură cu întregul concept de design floral.

Nelipsite din organizarea de nuntă: felicitările, masa și dansul

Îți dorești o nuntă clasică, modernă, boho sau în aer liber?

Ne putem adapta la orice stil preferi. De la modelul de invitație de nuntă până la prezența stilistului care va realiza machiajul și coafura miresei și până la catering și logistică, ne vom ocupa ca totul să fie așa cum ai visat!

Vei face economie de timp și efort și vei elimina stresul inutil, dacă vei decide să parcurgem acest traseu împreună!

Alături de conceptul personalizat, îți asigurăm toate serviciile, dotările și produsele conexe:

 • Logistică, recuzită & decor
 • Aranjamente florale
 • Materiale print
 • Catering & Bar
 • Candy bar & tort
 • Muzică și alte momente artistice
 • Servicii foto & video

Bachelor's party – petrecerea burlacilor & petrecerea burlăcițelor

Dacă vă doriți „tacâmul complet” pentru a vă sărbători căsătoria în toate formele posibile, apelați la noi cu încredere pentru sugestii și propuneri adiacente:

 • Organizare cerere în căsătorie
 • Petrecerea burlacilor
 • Petrecerea burlăcițelor
 • Bachelorʹs party „Jumătatea mea, Jumătatea ta!”

Cununia civilă și cununia religioasă

Cununia civilă și cununia religioasă poartă cu ele o importanță și o încărcătură emoțională puternică.

Momentelor unice în viață merită să le acorzi toată atenția, de la cele mai importante promisiuni și jurăminte și până la cele mai mici detalii.

Aceste clipe speciale, imaginate deseori încă din copilărie, sunt împachetate într-o aură de vis și învăluite de cele mai frumoase gânduri pentru viitor.

De aceea, întregul context trebuie să fie organizat cu toată atenția și grija cuvenite. Dar, mai ales, aceste momente merită să fie trăite deplin, cu intensitate, fără grija sarcinilor organizatorice.

Noi știm să facem acest lucru la nivel de excelență. Contează pe noi pentru asta, în timp ce tu te conectezi cu adevărat cu sufletul tău pereche!

Destination Wedding

Conceptul de destination wedding capătă tot mai multă amploare, iar dacă visul vieții tale este să faci din nunta ta o experiență cu totul și cu totul altfel, după un concept unic, creat doar pentru voi, atunci de ce să nu dai frâu liber imaginației?

De transformarea visului în realitate – ne ocupăm noi!

Vizitează pagina Locații dacă vrei o nuntă în București sau Ilfov, sau spune-ne chiar tu unde ți-ai dori să sărbătorești momentul magic al nunții voastre, iar noi vom găsi soluția ideală!

În portofoliul nostru se regăsesc evenimente perfecte organizate în Bușteni, Brașov, Sibiu, Buzău, Constanța… și lista poate continua.

Am lucrat cu miri stabiliți în Olanda, Franța, Suedia și am coordonat evenimente cu invitați din Europa, America și Asia.

Așadar, spune-ne ce locație din România te atrage, lasă organizarea în sarcina noastră, iar tu bucură-te deplin de fiecare clipă unică pentru tine și jumătatea ta!