fbpx

Albul este o culoare la moda anul acesta nu doar in ceea ce priveste imbracamintea. In casa se poarta peretii albi, mobila alba si electrocasnicele albe, iar cand vine vorba de petreceri in aer liber, verdele si albul fac o pereche desavarsita. De aceea, pentru unul din cele mai recente evenimente pe care am avut placerea sa-l organizam, si anume ziua de nastere a lui Carmen Banescu, pentru a fi in ton cu trendurile si a crea o atmosfera paradisiaca, am ales un decor Bokaa alb argintiu imaculat.

Pentru ce fel de elemente de decor Bokaa am optat?

In locatia Bokaa exista deja doua culori predominante: verdele si griul. Intregul concept Bokaa se bazeaza pe intoarcerea la natura si de aceea plantele luxuriante si cu straluciri de smarald au jucat un rol foarte important in amenajarea spatiului.

De asemenea, inca un element care aduce privitorul mai aproape de natura esta: apa. Petrecerea zilei de nastere a lui Carmen Banescu s-a desfasurat in jurul unei piscine cu apa limpede si curata ca oglinda, care a amplificat efectul cromatic al tuturor elementelor inconjuratoare. Astfel, dorinta de a obtine un echilibru perfect din punct de vedere vizual, a fost inca unul din motivele pentru care am optat pentru decor Bokaa alb argintiu si nu de alta culoare.

In amenajarea spatiului ne-am folosit de piscina si frumusetea cu care apa reflecta obiectele din apropierea ei. De aceea, am creat un aranjament special, cu numele lui Carmen din litere albe, decorate cu baloane de aceeasi culoare, care s-a transformat pe loc in punctul focal al intregului spatiu.

In locurile destinate mesei, sub baldachine de culoare alba sau terase cu stalpi si acoperis alb, am folosit scaune in stil Chiavari, fete de masa minimaliste, lampi rotunde din hartie si multe alte piese de mobilier si decoratiuni exterioare in culoarea predominanta pe care ne-am axat inca de la inceput.

De ce am ales decor Bokaa alb argintiu pentru o zi de nastere?

Albul este ideal pentru nunti, botezuri si zile de nastere. El este o culoare neutra, pe care o poarta deopotriva si femeile si barbatii si de aceea poate fi folosit pentru toata lumea.

Simbolic vorbind, albul exprima pacea, calmul, puritatea, prietenia, increderea si sobrietatea. Utilizat corect, albul sporeste gradul de receptivitate, induce o nemaipomenita stare de confort, imbunatateste randamentul muncii intelectuale si in acelasi timp, promoveaza deconectarea nervoasa, fiind o culoare ideala pentru petreceri si alte ocazii de relaxare totala.

Care este secretul alegerii elementelor de decor?

In calitate de organizatori de evenimente, noi, echipa We Do WOW Events ne ocupam de tot ceea ce inseamna pregatiri. De la alegerea locatiei si a firmei de catering si pana la amenajarea spatiului in cele mai mici detalii, We Do WOW Events are grija de toate aspectele importante pentru un eveniment. Noi pregatim piesele de mobilier, florile, luminile si multe alte elemente, pornind de la ceea ce ne ofera spatiul si raportandu-ne in permanenta la conceptul imaginat special pentru clientii care ne-au solicitat serviciile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.