Organizare petrecere de botez WOW!

Organizarea petrecerii de botez implică o mulțime de sarcini de îndeplinit și multe elemente de planificat și realizat.

Noi te invităm să te bucuri din plin de primul eveniment important din viața copilului tău și să ne încredințezi nouă misiunea organizatorică. Oferă-i micii tale minuni o petrecere de botez care să îi poată arăta și peste ani cât de importantă a fost venirea sa pe lume pentru familie și prieteni!

Botezul reprezintă intrarea celui mic în rândul credincioșilor, dar este și o ocazie minunată de a împărtăși această bucurie cu toți cei dragi. Cu mic, cu mare, toți apropiații se vor aduna pentru a-i ura bun venit nou-născutului și pentru a felicita părinții.

Așadar, prima petrecere importantă din viața copilului tău trebuie să fie cu adevărat memorabilă!

Iar sărbătoritul (sau sărbătorita), deși nu poate înțelege prea bine acum tot ce i se întâmplă, va avea mai târziu ocazia să vadă cu câtă bucurie a fost întâmpinat, prin intermediul filmărilor, fotografiilor și povestirilor.

Acordă-i maximum de atenție copilului tău și celorlalți dragi ție la petrecerea de botez!

De organizare, ne ocupăm noi!

Organizare petrecere de botez cu concept

Îți oferim servicii de organizare a petrecerii de botez de la A la Z.

E suficient să ne spui ce îți dorești și care este bugetul în care vrei să te încadrezi.

În funcție de ore, traseu, număr de invitați și preferințe, poți opta pentru o locație parteneră, elegantă și sofisticată în București, sau pentru una aerisită, naturală, în propriile noastre locații din Ilfov

(WOW Hambar – în Domnești și Roua Garden – în Buftea).

Ne putem adapta, de asemenea, și în funcție de preferințele tale, dacă vrei să petreci într-un loc anume, ales chiar de tine.

Iar dacă nu vrei să ratezi nicio ocazie să te distrezi, iar cel mic nu a venit încă pe lume, poate îți e util să afli că organizăm inclusiv Baby Shower Parties și Gender Reveal Parties!

Aranjamente florale și decoruri pentru botez

Dintre aranjamentele florale pentru botez nu pot lipsi cele pentru lumânarea de botez, decorurile și accesoriile festive. Tu alegi florile, culorile, tematica și stilul, iar noi ne asumăm sarcina de a le transforma în realitate!

Iar dacă ai prea multe idei dintre care nu știi ce să alegi, îți acordăm consultanță și îți punem la dispoziție expertiza noastră, așa încât să poți lua cea mai bună decizie.

Datini, obiceiuri de botez și momente artistice

Mulți părinți optează pentru includerea unor momente artistice tematice în cadrul petrecerii de botez. De exemplu, de mare efect și succes este spectacolul ursitoarelor.

Alții preferă momente de muzică și dans live și anumite melodii cu semnificație profundă.

Alți clienți își doresc mai degrabă o muzică de atmosferă în surdină și un decor de basm, cu zâne și spiriduși.

Avem o mulțime de idei, propuneri și soluții și pentru cei care prețuiesc în mod deosebit datinile și tradițiile. Decorurile creative, din flori sau baloane, aranjamentele pentru mese și scaune sunt la fel de importante și trebuie să fie în armonie perfectă cu tematica aleasă.

Iar aici includem și invitațiile personalizate pentru botez sau suvenirurile fermecătoare, pe care poți opta să ți le realizăm tot noi!

Și încă multe altele ar mai fi de povestit, dar… dacă vrei să afli mai multe, te așteptăm să discutăm la o cafea!