Protectia datelor cu caracter personal

Ne vom referi mai jos la wedowowevents.ro ca ”we do WOW events”, iar termenii ”user” și ”utilizator” se referă la orice persoană fizică sau juridică care alege să primească comunicări de la noi prin completarea formularului de solicita oferta.

În scopul comunicării de marketing cu utilizatorul, ca și cu toți cei interesați de serviciile noastre, alegem să comunicăm prin intermediului telefonului sau emailului, care pot fi înregistrate în baza noastră de date prin completarea unui formular de contact. Pe baza completării de bună-voie a formularului de contact de către utilizator, ne asumăm dreptul de a contacta utilizatorul pentru a-i transmite oferte comerciale sau conținut ce l-ar putea interesa.

Ca simplu utilizator care a acceptat prin completarea formulatului de contact să primească newsletter și alte mesaje comerciale de la noi, utilizatorul este de acord ca datele sale personale să fie înregistrate în baza de date a we do WOW events și păstrate pe o perioadă nedeterminată de timp sau până când utilizatorul solicită în scris altfel. we do WOW events are dreptul de a elimina oricând un utilizator din baza de date fără să anunțe în prealabil utilizatorul.

Utilizatorul are dreptul de a cere schimbări ale datelor sale personale în baza noastră de date, precum și de a cere eliminarea completă din baza noastră de date. Pentru ca acest lucru să fie posibil, utilizatorul are obligația de a ne informa printr-un email la adresa [office @ wedowowevents.ro] referitor la modificările pe care le dorește referitor la datele sale personale.

We do WOW events se obligă să nu facă publică adresa de email a utilizatorului și să nu o transmită către terți, cu excepția cazului în care legea cere altfel.

În cazul în care, utilizatorul alege în deplină cunoștință de cauză sau din greșeală / ignoranță să publice propriile sale date, făcându-le publice și punându-le la dispoziția terților, responsabilitatea în întregime îi revine utilizatorului, we do WOW events fiind exonerat de orice vină.

În afară de datele personale pe care le solicităm noi, utilizatorul are libertatea de a ne trimite materiale, informații, date. În cazul în care acestea nu au fost solicitate de noi, nu va fi responsabilitatea noastră să le păstrăm confidențiale sau securizate, ci a deținătorului/ utilizatorului care ni le-a transmis.

Pe site-ul wedowowevents.ro putem posta reclame ale unor terți, cu linkuri către site-urile terților sau alte site-uri, față de care nu avem nicio răspundere legată de securitate sau viruși. Conectarea de bună-voie la site-urile respective prin accesarea linkurilor provenite din wedowowevents.ro care pot produce daune utilizatorilor atrage răspunderea în întregime a utilizatorului. De asemeni, dacă prin aterizarea pe alte pagini web provenite din linkuri afișate pe wedowowevents.ro, utilizatorul alege să-și lase datele confidențiale, această alegere este personală și nu atrage răspunderea cu privire la păstrarea lor confidențială de către we do WOW events. Ca urmare a acestei alegeri, datele personale ale utilizatorului vor fi stocate de terți, nu de we do WOW events.

Datele cu caracter personal pe care noi le procesăm sunt: nume & prenume, adresa de e-mail, telefon utilizatorului,

We do WOW events își rezervă dreptul de a modifica sau completa politica de confidențialitate în orice moment, iar revizuirile întră în vigoare o dată cu afișarea lor publică pe wedowowevents.ro.