fbpx

Carmen Ioniţă, organizator evenimente, povesteşte despre nunta WOW a lui Cristian Danciu cu Ştefania Bunica

Prima nuntă marca We Do Wow Events a fost o reuşită. Despre nunta lui Cristian Danciu cu Ştefania Bunica vorbesc mirii, invitaţii şi vor povesti şi copiii, şi nepoţii, după ce vor urmări imaginile realizate de Marius Sfetea.

În materialul pe care îl prezentăm în continuare vorbeşte Carmen Ioniţă, cea care, împreună cu echipa We Do Wow Events, a organizat întreaga nuntă. Secretul reuşitei sale sunt anii întregi de experienţă în domeniul organizării de evenimente, echipa pe care o are, alegerea furnizorilor în funcţie de seriozitatea acestora şi de bugetul mirilor, dar şi pasiunea cu care se implică în tot ceea ce presupune organizarea evenimentului.

După prima nuntă marca We Do Wow Events, clienţii, adică mirii, au devenit prieteni cu organizatorul nunţii lor, Carmen Ioniţă. Aceasta este dovada cea mai clară că totul s-a desfăşurat conform visurilor miresei şi ale mirelui. Iar o asemenea poveste nu se putea scrie decât într-un loc de basm, Palatul Snagov. Acolo a avut loc prima nuntă marca We Do Wow Events, iar protagoniştii au fost Ştefania Bunica şi Cristian Danciu cărora le urăm: “Casa de piatră!”

Vrei şi tu o nuntă WOW? Programează o întâlnire cu un consilier We Do Wow Events şi vei primi 2 ore de consultanţă gratis până la sfârşitul anului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.