fbpx

Ce servicii asigură un organizator de nunţi?

După magia momentului în care aţi decis să vă căsătoriţi, urmează stresul organizării nunţii. Pentru ca acest eveniment să fie doar fericit, apelaţi la un organizator de nunţi. Acesta va lua de pe umerii voştri efortul de a alerga de colo, colo şi stresul că nu va ieşi totul aşa cum trebuie. Ce servicii asigură un organizator de nunţi vă vom spune în cele ce urmează şi veţi decide singuri dacă merită sau nu să plătiţi nişte bani în plus pentru liniştea şi timpul vostru.

Consultanţă

Un organizator de nunţi oferă viitorilor miri consultanţă. Chiar dacă mirele şi mireasa ştiu ce îşi doresc, organizatorul îi informează dacă totul este posibil de implementat şi în ce condiţii. De asemenea, le oferă cele mai bune soluţii, prin prisma experienţei sale, pentru ca nunta să iasă ca în visul lor. În cazul în care mirii nu ştiu exact ce vor şi au doar o idee generală, organizatorul de nunţi va veni cu idei concrete şi îi va îndruma să-şi aleagă ceea ce li se potriveşte. În funcţie de bugetul de care dispun clienţii, organizatorul de nunţi va trece la pasul doi:

Stabilirea şi contactarea furnizorilor

Când mirii ştiu deja ce îşi doresc şi au în minte furnizorii preferaţi, organizatorul de nunţi va fi cel care va lua legătura cu aceştia pe întreaga perioadă a organizării nunţii. În funcţie de cum merg negocierile, organizatorul îşi va informa clienţii, dar dacă apar neconcordanţe ori neplăceri, acesta va sugera mirilor alţi furnizori. De obicei, un organizator de nunţi propune furnizori cu care a mai lucrat fiindcă le cunoaşte deja stilul şi poate garanta pentru seriozitatea lor.

Organizare pre-eveniment

Wedding planner-ul se ocupă de tot ceea ce înseamnă nuntă. Va merge la locaţia pe care a stabilit-o cu mirii şi se va ocupa de tot ce înseamnă decoraţiuni, aranjamente florale, meniuri, băuturi, candy bar, degustare tort. De asemenea, organizatorul de nunţi va avea grijă să se ocupe de invitaţii, mărturii, place-carduri. O altă sarcină a wedding planner-ului este să se asigure că totul va merge conform planului după ce antamează  fotograful, cameramanul, formaţia, DJ-ul, MC-ul etc. Tot organizatorul poate fi cel care contactează invitaţii pentru a confirma sau nu prezenţa la nuntă.

Organizare în timpul nunţii

Proba de foc pentru un organizator de nunţi are loc în ziua evenimentului. El va fi prezent la locaţia stabilită încă din zorii zilei şi va pleca atunci când evenimentul se va fi terminat. Prezenţa lui este obligatorie, iar îndatorirea de bază este să se asigure că totul merge conform planului. În cazul în care apar lucruri neprevăzute, el este cel care trebuie să le rezolve. Un organizator profesionist ştie că măsura valorii sale o dă faptul că mirii şi invitaţii nu simt nicio neplăcere în timpul nunţii.

În organizarea unei nunţi, cea mai bună investiţie o puteţi face angajând un wedding planner. Veţi scăpa de alergătură şi stres şi veţi avea liniştea că omul acesta ştie exact ce trebuie să facă. Experienţa unui organizator de nunţi este nepreţuită.

Vrei o nuntă WOW? Programează o întâlnire cu un consilier We Do Wow Events şi primeşti 2 ore de consultanţă gratuită. Oferta este valabilă până la sfârşitul anului 2020.

Credit foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.