CONCEPT DE EVENIMENT

Secretul succesului unei petreceri de neuitat este ca totul să fie corelat în jurul unui concept unic de eveniment, iar în acest domeniu, avem și experiență, și idei, și soluții.

Deși poate să pară simplă, organizarea de evenimente presupune gestionarea multor elemente, de la planificare la locație, design, logistică, furnizori și multe altele.

De aceea, noi ne asumăm organizarea și coordonarea întregului proces, așa încât tu să poți avea un eveniment exact așa cum ți l-ai dorit, fără să faci eforturi! Îți prezentăm în cele ce urmează câteva dintre conceptele unice pe care le-am creat de-a lungul timpului.

Concept „A love wich sets you on fire for a lifetime”

Dani și Gabriela Oțil și-au dorit o nuntă romantică și rafinată, dar și personalizată, cu un decor alb imaculat și accente aurii.

350 de bujori albi, parte din decorul pregătit pentru ceremonie, i-au însoțit pe drumul spre altar. Buchetul miresei a fost realizat în același ton, din 35 de bujori.

Petrecerea a fost învăluită în parfumul a 4.000 de fire de trandafiri albi. Atmosfera feerică a atins apogeul pe înserat, atunci când am aprins peste 300 de cilindri de lumânări în jurul piscinei si peste 500 pe mese, între trandafiri.

Efectul magic a fost accentuat de panoul foto personalizat cu candelabre strălucitoare, un drum din oglindă presărat cu flori albe.

Concept „Emerald Love”

Conceptul de „fancy garden party” construit în jurul strălucirii de smarald a unei iubiri veșnic verzi a interconectat spațiile interioare cu cele exterioare, prin intermediul elementelor naturale și a combinației coloristice de alb, verde și auriu, plus un strop de albastru („something blue”). Contrastul dintre natura reprezentată de copacii ornamentali aranjați în centrul meselor și eleganța sălii a fost astfel echilibrat încât să obținem un efect inedit, dar în același timp elegant și rafinat.

Concept „My Precious Little Angel”

Acest spectaculos concept de eveniment a pornit de la sentimentul părinților, care s-au simțit în al nouălea cer atunci când pe lume a venit micuța Giulia Maria. Așadar, și petrecerea de botez a fost conturată pentru a obține o atmosferă celestă. În tonuri de alb și beige, am creat un cer din 125 m de ghirlande din baloane și lumini suspendate, iar mesele transparente au contribuit la propriu și la figurat la senzația că ne aflăm la înălțime. Pentru o trecere fină de la rustic la elegant, la aranjamentele de mese am combinat pampas lăptos cu flori albe de sezon și fire de orhidee naturală. Panoul foto a avut o însemnătate aparte, dat fiind faptul că familia este leagănul copilăriei, iar atunci când crește, fiecare copil are nevoie de aripi ca sa ajungă cât mai sus.

Concept „Harry Potter”

Uneori mirii visează la o nuntă în vârf de munte sau pe malul mării, iar alteori la Hogwarts. Iar pentru noi nu există „Nu se poate!”, așa că le-am transformat visul in realitate! Un an de organizare, sketch-uri pentru a vizualiza acest concept de eveniment si a ne asigura că ideile noastre corespund așteptărilor mirilor, întâlniri, verificări și re-verificări, totul pentru o zi MAGICĂ! O echipă de 15 magicieni WOW au transformat sala în doar 10 ore, iar pentru o atmosferă ca în filme am invitat experții în poțiuni și elixiruri de la Shoteria.

Concept „Spring Pastel Glamour”

Pornind de la visul unei nopți de primăvară înstelate, am creat unul dintre cele mai complexe concepte de nuntă. Culori pastel, oglinzi, cristale și flori naturale au făcut ca acest concept de eveniment sa primească un WOW de la toți cei prezenți, dar și de la cei care l-au descoperit ulterior in poze.

Pentru ca acest proiect să devină realitate, am depășit orice limite si am creat:

  • cel mai WOW buchet de mireasă, din 381 fire de lăcrămioare;
  • cel mai înalt suport pentru decorul meselor – 1,7 m;
  • arcada cu o deschidere de 7 m și un podium de 1 m înălțime.

Pentru o astfel de poveste a fost nevoie de 3 zile de montaj și o echipă de 17 persoane.

Concept „My First Harvest”

Prima aniversare a micuțului Ioachim a fost sărbătorită împreună cu familia și prietenii cei mai apropiați. Părinții micuțului și-au dorit mai mult un concept de eveniment bazat pe socializare, într-un cadru de poveste potrivit ocaziei. În doar două săptămâni am realizat întregul proiect, de la concept la implementare, și în doar 10 ore randările și schițele au devenit realitate. Conceptul s-a bazat pe un mix de nuanțe pământii și verzi, iar ca element principal am ales mărul verde. Micuțul a strâns „prima roadă” din cei doi meri special creați de echipa noastră pentru prima lui aniversare.

Concept „Black & White”

Alb pentru Ea – feminină, sinceră, strălucitoare.

Negru pentru El – puternic, serios, încrezător.

Acest concept de eveniment a fost inspirat de simbioza perfecta a iubirii celor care ne-au pășit pragul și și-au dorit o nuntă bine pusă la punct.

Am creat un decor bazat pe finețe și intensitate. Orhidee, trandafiri, cale, floarea miresei, un amalgam de flori albe scoase în evidență de negrul detaliilor pe care le-am ales și gândit cu grijă.

Concept „To Infinity & Beyond”

Două destine unite sub energia unui galben intens, la fel ca iubirea lor. Așa poate fi descris pe scurt acest concept de eveniment organizat cu ocazia cununiei civile.

Când Pantone a anunțat culorile anului 2021 (galben și gri), am zis că ne-au citit gândurile, pentru ca știam că avem de pregătit acest eveniment și că galbenul este una din culorile preferate ale viitoarei doamne.

Și-au dorit o petrecere în aer liber, iar această culoare radiantă a fost intensificată de verdele grădinii.

Pentru a sărbători momentul cununiei, am creat două verighete din flori naturale, simbolizând această frumoasă uniune dintre Carmen și Gabi Manu.

Concept „Caramel Love”

Anda și Victor – un cuplu atât de frumos și simplu, o iubire dulce… de caramel.

Am ales culorile știind ca mireasa prefera tonurile pastelate, în special diferite nuanțe de beige.

La fel de cald ca și Anda, trandafirul cappuccino a fost elementul care a legat întregul decor, de la invitație, la buchetul miresei și până la pomii de pe mese.

Iar pentru acel WOW pe care orice cuplu și-l dorește la nuntă, Anda și Victor au ales să-și surprindă invitații cu mărturii din mini-orhidee.

Pachet complet evenimente cu concept

Așadar, îți propunem concepte de evenimente unice, exact așa cum ești și tu. Putem să îți organizăm un beach party în miez de iarnă sau un eveniment inspirat dintr-o poveste, o poezie, sau un cântec.

Un concept de eveniment se definește întotdeauna în jurul dorințelor tale. Pornind de la unicitatea și complexitatea petrecerii dorite, dar și de tipul acesteia, vom agrea apoi toate celelalte elemente.

Suntem o echipă de planificare și design de evenimente cu servicii complete – dar care este diferența dintre planificare și design?
Planificarea se concentrează în principal pe logistica și producția unui eveniment – planificatorii sunt acolo de la începutul evenimentului tău până la sfârșit, pentru a se asigura că totul decurge perfect. Aceștia sunt, în esență, cei mai buni prieteni ai tăi – planifică, organizează și pun laolaltă fiecare element al evenimentului tău.
Designul de nuntă se referă la estetica evenimentului – designerii de nuntă sunt, în esență, forța creatoare din spatele viziunii tale. Noi avem abilitatea de a face toate acestea, devenind arhitecții evenimentului tău: îl planificăm, îl proiectăm, îl stilizăm și îl producem integral! Contactează-ne!