fbpx

Acum este momentul potrivit să organizezi o nuntă mică. Pentru mirii care nu vor să amâne acest moment important din viaţa lor din cauza pandemiei şi care şi-au dorit o petrecere restrânsă, perioada aceasta este cea mai potrivită pentru căsătorie şi nuntă.

Când auzi “nuntă” te gândeşti imediat la ceva fastuos, cu lume multă, dar există şi cupluri pentru care nunta poate însemna altceva decât persoane invitate din obligaţie, zâmbete forţate şi fast etalat ostentativ. Acum este momentul potrivit pentru cei care vor să organizeze o nuntă mică. Sunt acei oameni care vor să aibă alături în marele moment al vieţii lor doar persoanele care contează cu adevărat, iar o nuntă mică, pe lângă faptul că surprinde doar esenţa, are şi o serie de alte  beneficii. Iată-le:

  1. Buget redus

Este evident că pentru o nuntă mică bugetul va fi mult mai redus decât în cazul unei nunţi cu sute de invitaţi. Numai numărul meniurilor şi băuturilor vor contribui la economisirea unor bani, ca să nu mai vorbim de faptul că ştii exact pe câţi oameni te poţi baza şi nu există riscul să rămâi cu mâncare şi băutură plătită şi neconsumată fiindcă nu ţi-au venit toţi invitaţii care confirmaseră.

  1. Mai multe visuri împlinite

Pentru că este nunta voastră, veţi putea să vă împliniţi toate dorinţele legate de rochia de mireasă ori costumul de ginere, de aranjamentele florale şi buchet. Practic, vă puteţi răsfăţa aşa cum vreţi fiindcă nu există grija bugetului pentru mâncare şi băutură, iar banii pe care i-aţi fi dat ca să-i mulţumiţi pe alţii îi puteţi folosi doar pentru voi. Voi doi şi visurile voastre veţi fi cei mai importanţi în ziua nunţii.

  1. Atmosferă mult mai destinsă

Când sunteţi înconjuraţi doar de oameni cunoscuţi şi iubiţi, inclusiv atmosfera este mult mai plăcută. Nu trebuie să “daţi bine” şi să vă formalizaţi, aveţi norocul să puteţi fi voi înşivă, să vă distraţi şi să vă bucuraţi din plin de nunta voastră. Ca să nu mai menţionăm că aţi scăpat de stresul de a trece pe la toate mesele ca să schimbaţi câte o vorbă cu fiecare invitat, pe unii dintre ei chiar fără să-i cunoaşteţi.

  1. Invitaţii sunt uşor de mulţumit

La o nuntă mică, unde toţi se cunosc şi toţi au venit doar de drag, invitaţii se bucură dacă voi sunteţi bucuroşi. Ei pun pe primul plan sentimentele voastre, simţirile voastre şi se gândesc mai puţin la ei. Practic, nunta mică are invitaţii ideali, cei care vă vor binele necondiţionat şi pentru care contează ca voi vă simţiţi bine, că doar este nunta voastră.

  1. Organizarea nunţii este mult mai simplă

Există cupluri care încep să-şi organizeze nunta şi cu doi ani înainte. Nu este cazul de aşa ceva când vorbim de nunţi mici. Puteţi să vă gândiţi astăzi şi peste o lună să faceţi nunta fiindcă în cazul unei nunţi mici este mult mai uşor de găsit locaţia, cea de care depinde mereu data când va avea loc evenimentul. Aranjamentele florale, decorul, buchetul de mireasă pot fi realizate repede de firmele specializate şi cu experienţă în domeniu, iar dacă optaţi pentru o firmă de organizare evenimente, chiar că nu aveţi niciun motiv de stres.

Te copleşesc informaţiile despre organizarea nunţii perfecte? Vrei o nuntă WOW? Programează o întâlnire cu un consultant We Do Wow Events şi îţi oferim 2 ore de consultanţă gratuită.

Credit foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *