fbpx

Să faci nunta pe plajă este cea mai romantică alegere. Pe malul mării sau al oceanului, evenimentul capătă dimensiuni de poveste, dar ca să fie o poveste cu final fericit trebuie să ţii cont de foarte multe aspecte organizatorice care trebuie puse la punct cu multă vreme înainte. Iată o listă cu tot ce trebuie să iei în calcul atunci când faci nunta pe plajă.

  1. Autorizaţii

Pare simplu să-ţi iei perechea de mână şi să vă căsătoriţi pe plajă, la malul mării, dar pentru asta ai nevoie să obţii autorizaţii, în funcţie de numărul de invitaţi, dacă se va servi mâncare şi băutură acolo şi dacă doreşti ca partea de plajă unde va avea loc evenimentul să fie delimitată.

  1. Plajă publică sau privată

Ar fi bine să te gândeşti din timp când vrei să faci nunta ţinând cont de faptul că în plin sezon va fi plin de turişti. Ai posibilitatea să optezi pentru o plajă privată, dar în acest caz trebuie să contactezi din timp proprietarii unor astfel de locaţii şi să alegi varianta cea mai convenabilă pentru tine.

  1. Vreme

Chiar dacă îţi faci nunta în mijlocul verii, în plin sezon, nu este exclus să te trezeşti cu câteva picături de ploaie care dincolo de superstiţia că aduc noroc, s-ar putea să îţi aducă şi bătăi de cap dacă nu te-ai gândit dinainte să amenajezi şi un cort unde să vă puteţi refugia. Bineînţeles că la alegerea cortului trebuie să ţii cont de numărul invitaţilor.

  1. Sonorizare

Sunetul valurilor este cea mai plăcută muzică pe care o poţi auzi în timpul ceremoniei, la nuntă, dar dezavantajul este că nu o poţi da mai încet în cazul în care marea este învolburată şi agitată chiar atunci când vă faceţi jurămintele. Prin urmare, o staţie de amplificare portabilă poate fi de mare ajutor la momentul potrivit.

  1. Confortul invitaţilor

Ca toată lumea să se simtă bine şi să nu existe întâmplări neplăcute ar trebui să ţii cont de faptul că invitaţii vor avea nevoie de un loc în care să se retragă la umbră fiindcă pe malul mării, sub cerul liber, soarele poate să provoace disconfort termic. Din acelaşi motiv, ar fi bine să existe un spaţiu în care invitaţii să poată găsi apă, limonadă, cocktail-uri, pentru hidratare pe vreme caniculară.

6. Obiecte necesare

Atunci când se face amenajarea spaţiului de pe plajă unde va avea loc nunta trebuie ţinut cont de faptul că este foarte posibil să bată vântul, prin urmare, cele mai potrivite scaune pe care le poţi folosi sunt cele rabatabile ori băncile de lemn. Aranjamentele florale şi arcada din flori care nu lipseşte din decor la nunta pe plajă trebuie bine ancorate. De asemenea, dacă soarele este prea puternic, deasupra scaunelor poţi folosi un acoperământ din pânză.

  1. Ţinuta mirilor

Nunta pe plajă îţi conferă inclusiv relaxarea de a alege ţinute de ceremonie lejere, nonconformiste care te vor ajuta să te simţi bine de la începutul până la sfârşitul evenimentului. Pantofii cu toc sunt absolut inutili pe plajă, iar papionul n-are ce cauta în acel decor. Mireasa poate opta pentru o rochie uşoară din mătase ori pânză, o coroniţă de flori în păr şi nişte sandale pentru plajă, iar mirele poate să poarte inclusiv pantaloni scurţi, asortaţi la o cămaşă albă de bumbac.

Te copleşesc informaţiile despre organizarea nunţii perfecte? Vrei o nuntă WOW? Programează o întâlnire cu un consultant We Do Wow Events şi îţi oferim 2 ore de consultanţă gratuită.

Credit foto: Shutterstock

One thought on “De ce trebuie să ţii cont când faci nunta pe plajă

  1. Pingback: Organizare nunta pas cu pas. Afla tot ce trebuie sa stii - WeDoWowEvents

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.