fbpx

Organizare, locaţie, distracţie pentru petrecerea burlăciţelor

Vrei o petrecere a burlăciţelor reuşită? Atunci ţine cont de nişte lucruri esenţiale. Acestea sunt: persoana care organizează petrecerea, stilul tău preferat de distracţie şi bugetul. Petrecerea burlăciţelor nu mai este un moft. Aceasta a devenit cea mai importantă petrecere din viaţa ta de domnişoară. Iată câteva idei pentru o petrecere a burlăciţelor reuşită.

Organizarea

De obicei, domnişoarele de onoare puneau la cale distracţia dinaintea nunţii. Există însă şi varianta în care naşa organizează petrecerea burlăciţelor, avându-le complice pe domnişoare. Sigur că există şi mirese care vor să aibă totul sub control şi îşi organizează singure petrecerea burlăciţelor. Cea mai bună variantă însă este aceea de a angaja un organizator de evenimente. Profesioniştii în domeniu ştiu cel mai bine cum se fac memorabile aceste momente.  

Locaţia

O petrecere a burlăciţelor reuşită trebuie să aibă loc într-un cadru potrivit. Important este ca cine o organizează să cunoască bine preferinţele miresei. Variantele sunt nenumărate. Cea mai simplă dintre ele este organizarea petrecerii burlăciţelor la una dintre domnişoarele de onoare acasă. În funcţie şi de buget, petrecerea ar putea avea loc la mare sau la munte. Dacă optaţi să rămâneţi în oraş, puteţi petrece la un spa, puteţi închiria o limuzină sau merge în club.

Accesoriile

La petrecerea burlăciţelor, accesoriile contribuie din plin la distracţie. Puteţi împodobi locaţia aleasă într-un stil haios, cu baloane cu mesaje. Vă puteţi îmbrăca în tricouri identice, cu mesaje inscripţionate. Puteţi opta pentru halate din satin de aceeaşi culoare. Dacă mireasa este genul nonconformist şi o ştiţi deschisă la glume, toată petrecerea poate fi accesorizată cu elemente deocheate. Până şi tortul pe care îl alegeţi poate avea un mesaj sau o formă… indecentă.

Distracţia

Mireasa este personajul principal al petrecerii burlăciţelor, prin urmare distracţia trebuie să ţină cont de gusturile ei. Puteţi aborda tot felul de joculeţe, de la mima până la quiz-uri despre viitorul soţ. O burlăciţă îndrăzneaţă se poate bucura de prezenţa vreunui dansator profesionist sau stripper. Muzica, de asemenea, trebuie să fie pe placul viitoarei mirese fiindcă ce-ar fi o petrecere a burlăciţelor fără dans? Având în vedere că este ultima distracţie cu fetele, în calitate de burlăciţă, viitoarea mireasă e obligatoriu să petreacă momente de neuitat.

Foto & video

Şi ca să ţină minte ce-a făcut la petrecerea burlăciţelor, viitoarea mireasă trebuie să rămână cu fotografii şi filmări din timpul distracţiei. Persoana care organizează evenimentul va stabili cu fotograful şi videograful dacă se va face o şedinţă foto în toată regula înainte de a începe petrecerea sau dacă nu va fi nevoie decât de imortalizarea momentelor din timpul petrecerii. E important ca persoanele alese să fotografieze şi să filmeze să fie pe aceeaşi lungime de undă cu burlăciţele pentru a nu exista momente neplăcute în timpul evenimentului.

Credit foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *