fbpx

City break, cazino sau afară, cu cortul? Ce alegi pentru petrecerea burlacilor?

Numită în glumă “ultima noapte de libertate” a mirelui, petrecerea burlacilor trebuie să fie de neuitat. De aceea, organizarea ar fi bine să fie făcută cu mult timp înainte. De preferat este ca petrecerea burlacilor să aibă loc cu câteva săptămâni înainte de nuntă. Nu atât organizarea, cât petrecerea propriu-zisă, s-ar putea să-i obosească pe tineri. Prin urmare, ideea de a face petrecerea burlacilor cu o zi înaintea nunţii nu e bună. Iată, în schimb, câteva idei bune pentru o petrecere a burlacilor reuşită.

 City Break

Celebrele petreceri ale burlacilor se pot organiza în orice oraş al lumii, nu doar în Las Vegas, aşa cum ne-arată filmele care abordează această tematică. Organizată din timp călătoria, cu bilete de avion şi cazare asigurate, nu vă rămâne decât să găsiţi genul de distracţie preferat de mire: club, restaurant sau chiar camera de hotel. O destinaţie care poate oferi senzaţii tari este Amsterdam. Pentru un mire petrecăreţ, în schimb, Ibiza ar fi locul perfect pentru petrecerea burlacilor.  

Cazino

Dacă îl ştiţi pe mire un jucător pasionat de jocuri de noroc, îi puteţi organiza o petrecere a burlacilor acolo unde se simte el cel mai bine: la cazino. Puteţi strânge o sumă de bani înainte pe care s-o folosiţi în acea noapte. Să fiţi prevăzători şi organizaţi în ceea ce priveşte sumele de bani pe care urmează să le folosiţi vă poate scuti de neplăceri la final. Petrecerea burlacilor trebuie să rămână o amintire plăcută. Nimeni nu-şi doreşte un mire falit.

 În natură

Mirele iubitor de natură ar fi încântat să-şi petreacă ultima noapte de burlăcie afară, sub cerul liber. O excursie organizată în cele mai mici detalii, la munte sau la mare, poate fi alegerea perfectă. Puteţi opta pentru corturi ori rulotă ca să vă puteţi opri oriunde. O drumeţie înainte de marea petrecere vă va apropia şi mai mult. De asemenea, vă puteţi juca jocuri care descătuşează energia: fotbal, volei, tras cu arcul etc. Veţi arăta exact ca nişte copii mari fugiţi de acasă. Nu asta e ideea, înainte de a deveni bărbat însurat cu acte în regulă?

În club

Ştiu că este o idee banală, dar se bucură de mare succes în rândul burlacilor. Ca să iasă perfect petrecerea burlacilor, iar mirele să fie mulţumit, cei care organizează trebuie să aibă în vedere câteva lucruri. În primul rând, clubul ales trebuie să aibă muzica preferată de mire. Apoi, rezervarea unor mese sau a unui separeu e obligatorie. Imaginează-ţi cum ar fi să n-aveţi loc de distracţie la petrecerea burlacilor! Cu siguranţă, alcoolul va fi animatorul distracţiei, dar aveţi grijă la excese. Consumul exagerat poate crea neplăceri şi nu e cazul într-o noapte atât de specială.  

Acasă

Dacă banii sunt o problemă, cea mai puţin costisitoare petrecere a burlacilor poate avea loc la cineva acasă. Poate fi casa mirelui, a cavalerului de onoare sau a celui care are casa mai mare. Existenţa unei curţi poate face petrecerea şi mai plăcută. Puteţi face un grătar şi să vă bucuraţi de aerul de vacanţă pe care-l oferă o astfel de reuniune. Muzica, mâncarea şi băutura vor fi alese din timp. N-ar fi în regulă ca în seara cu pricina să staţi să faceţi un playlist sau să comandaţi mâncare  Totul trebuie să fie gata în momentul în care mirele îşi face apariţia. Cât despre ideea de a invita o stripteuză, rămâne la latitudinea burlacului sărbătorit. Dacă ştie că va avea probleme cu logodnica din cauza aceasta, mai bine nu.  

Credit foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *