fbpx
wedding planner in bucuresti

Wedding planner Bucuresti

Suntem veriga de legatura dintre dorintele voastre cu privire la propria nunta si materializarea lor.

Ce va poate oferi un wedding planner si de ce sa apelati la serviciile We Do WOW Events?

Un wedding planner este acel profesionist cu ajutorul caruia puteti uita de orice grija legata de nunta. De la distribuirea bugetului si pana la prospectarea pietii sau gestionarea fiecarui furnizor in parte, va preluam toate atributiile pentru ca totul sa iasa exact asa cum va doriti.

Suntem WOW pentru ca nu ne limitam niciodata la un singur aspect. In ceea ce priveste organizarea va oferim servicii complete prin care ne asiguram ca aveti parte de o nunta ca in povesti deoarece satisfactia voastra este principala noastra misiune.

Galerie foto Wedding planner

Suntem acel wedding planner Bucuresti de care aveti nevoie!

Se apropie ziua cea mare și aveți nevoie de suport? Nu lăsați totul pe ultima sută de metri, ci bazați-vă pe We Do WOW Events pentru ca nimic să nu vă ia prin surprindere. Pachetele noastre de organizare includ servicii complete de wedding planner, adaptate bugetului de care dispuneți, pentru o experiență lipsită de orice griji.

Testimoniale

Ce spun clientii care au apelat la serviciile de wedding planner We do Wow Events

Servicii wedding planner

Exista cateva secrete ale unei nunti reusite si noi avem tot ce ne trebuie pentru a le pune in practica pe toate.

wedding planner bucuresti ilfov

FOTOGRAFIE

Pentru imortalizarea fiecărei prețioase clipe din cadrul evenimentului vă punem la dispoziție fotografi profesioniști care știu cum să surprindă tot ce e mai frumos, fără însă a se face remarcați și a influența buna desfășurare a evenimentului;

VIDEO

Dacă o fotografie valorează cât 1000 de cuvinte, atunci un videoclip este cu siguranță neprețuit. Dorim să rămâneți cu un bun de o asemenea valoare și de aceea oricare din pachetele noastre include și serviciile unui videograf talentat;

wedding planner carmen ionita

MUZICA

Nu se poate vorbi de atmosferă fără muzică și de aceea indiferent de pachetul de servicii pe care îl alegeți, vom avea grijă ca nunta dumneavoastră să exceleze și din acest punct de vedere;

ARANJAMENTE FLORALE

Dacă muzica este sufletul unei petreceri, atunci florile sunt înfățișarea sa. Exotice sau de sezon, artificiale sau naturale, prin flori vă ajutăm să dați ceremoniei dumneavoastră imaginea pe care o doriți.

O nuntă începe cu mult înainte de sosirea invitaților. Începe de la planificare. Începe cu noi!

Daca va organizati nunta in capitala sau undeva aproape de aceasta, noi suntem acel wedding planner Bucuresti care va poate face dorintele sa devina realitate! În portofoliul nostru avem o gama larga de servicii. Iar daca ceea ce va doriti nu se afla inca pe lista noastra, gasim impreuna solutii.

Experienta celor 10 ani de activitate ne recomanda ca un wedding planner Bucuresti profesionist. De aceea dorim să va aratam adevaratele noastre competente invitându-vă la o sesiune gratuita de consultanta. Completati formularul de contact de pe prima pagina si va vom contacta pentru a ne cunoaste.

Pentru noi cununiile sunt o arta. Iar arta este pasiunea noastra.

Solicita oferta wedding planner

CHIEF WEDDING PLANNER

Carmen Ioniță
Nr de tel: 0731134264
E-mail: carmen@wedowowevents.ro

 

PROJECT MANAGER

Patricia Zeru
Nr de tel: 0722414437
E-mail: patricia@wedowowevents.ro

Adresa: Str Vulcan Judetul Nr. 9, Sector 3, Bucuresti

Solicita oferta acum si iti oferim 2 ore de consultanta gratuita!

    Call Now Button
    Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.