fbpx

Carmen Ioniţă, organizator de evenimente, vorbeşte la Neatza cu Răzvan şi Dani despre organizarea nunţii în pandemie

Cum organizezi un eveniment în aer liber în perioada pandemiei? Se ştie că pandemia a schimbat regulile organizării de evenimente. Impunerea unui număr restrâns de participanţi la un eveniment a adus după sine şi reorganizarea spaţiului. De asemenea, distanţarea socială care trebuie respectată i-a făcut pe organizatorii de evenimente să găsească soluţii pentru ca evenimentele să se desfăşoare în siguranţă.

Invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani, Carmen Ioniţă, organizator de evenimente cu experienţă,  explică celor interesaţi de organizarea unei nunţi cum poate avea loc aceasta în perioada pandemiei, respectând toate restricţiile impuse de lege.

Interviul a fost realizat la Bokka, locul în care Carmen Ioniţă împreună cu echipa Wow Events tocmai se ocupa de organizarea unui eveniment de anvergură, prilejuit de revenirea în ţară a antrenorului deţinător de licenţă UEFA PRO, Gabriel Manu.


Partenerii care au contribuit la reuşita evenimentului:
Locaţie: Bokka
Cocktailuri: Shoteria
Scena & sonorizare: Soundpro Media Ecran LED: @congressrental
Mobilier: EVENTSTUFF.RO
Foto: @lovelight.photo
Video: CapturedMarius Sfetea
Muzica: @jipy.florin

„Mulţumesc, @nicoletabarsan pentru make-up, @geaninapunkosti pentru o ţinută altfel, potrivită“ Unui altfel de antrenor!” Multumesc, @annacori.official pentru minunaţii pantofi! Mulţumesc @viorelgrigoroiu @bokaa.ro @mitroimariana @ldrs.ro @shoteria.bucuresti @soundpromediaconsulting @gabriel_sorin123 @lovelight.photo @mariussfetea @bogdan.alexandru.mincu @dj_jipy! Fără voi, sigur nu aveam un astfel de eveniment! Sunteţi minunaţi!” – Carmen Ioniţă

Credit foto: Luci Marin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.